Partnerprogrammer.dk
Partnerprogrammer
Liste over partnerprogrammer
Liste over affiliatenetværk
Fejl eller ændring i program?
Nyheder
Programmer og netværk i udlandet
Forum
Oversigt
 · Partnerprogrammer
 · Marked
 · Generelt forum

Opret ny tråd
Registreret bruger
Registreret bruger
Log ind
Ikke registreret?
Opret ny bruger
Aktiver profil
Læsestof
Guider til affiliatenetværk
 · Adfair
 · Google AdSense
 · TradeDoubler
Bøger om annoncering
Teknik
Bannerrotation
Om websitet
Kontakt
Formål
Nyttige links
eXTReMe Tracker
Forsiden > Forum > Generelt forum > Generelt forum > Zanox Du er ikke logget ind - Log ind?

Zanox


Zanox
2008-05-28 16:02:42
Indlæg nr. 1
Mikkel

Lige nu afholder Zanox en stor campus for webudgivere og udviklere. Samtidig er der udskrevet en konkurrence om at udvikle det bedste program til at tjene penge pÃ¥ nettet. Vinderen får en million euro. Tjek det ud her: http://blog.zanox.com/en/webservices/

Læs også pressemeddelelsen:


BERLIN ER CENTRUM FOR ONLINE MARKEDSFØRING

Webudgivere og udviklere fra hele Europa mødes i disse dage i Berlin pÃ¥ Global Alliance Partner Campus, som arrangeres af den internationale online markedsføringsvirksomhed Zanox.

Her skal online-folket diskutere muligheder for morgendagens markedsføring og finde nye, effektive måder til at tjene penge på nettet. Den bedste idé; belønnes med en million euro.

”Berlin er et soleklart valg for et arrangement af denne type, da byen i forvejen er kendt som Europas centrum for opstartsvirksomheder og nytænkning, hvilket også afspejles af en stor kulturel scene,” siger Frederic Saigne.

Han er chef for Zanox nordiske kontor i Stockholm, franskmand af fødsel og er som mange andre i denne branche ikke bundet af landegrænser. Selv startede han på Zanox hovedkontor i Berlin og taler flydende fransk, engelsk, tysk og svensk.

”Zanox campus i Berlin er lagt an som en tænketank og legeplads for europæiske udviklere og entreprenører, som diskuterer nye forretningsmodeller på nettet i interaktion med projekter og partnere i Silicon Valley (USA). Et sådant arrangement er med til at inspirere og uddanne unge talenter og vil skabe mange innovative ideer til online markedsføring, som man må forvente at se realiseret på nettet i nær fremtid,” siger Frederic Saigne.

Den eller de personer eller virksomheder, som kommer på den bedste ide til at tjene penge på nettet, vil vinde en million euros, som Zanox og firmaet M&A advisory company har sat på højkant. Deadline for konkurrencen er 30. september 2008. Læs mere på http://blog.zanox.com/en/webservices/

Til toppen af siden

Skriv indlæg

Du skal være logget ind for at skrive indlæg i forummet.

Hvis du ikke er oprettet som bruger kan du blive oprettet her

Partnerprogrammer.dk - Information om affiliateprogrammer og affiliate marketing
© 2005 - 2018 BitnoCom