Partnerprogrammer.dk
Partnerprogrammer
Liste over partnerprogrammer
Liste over affiliatenetværk
Fejl eller ændring i program?
Nyheder
Programmer og netværk i udlandet
Forum
Oversigt
 · Partnerprogrammer
 · Marked
 · Generelt forum

Opret ny tråd
Registreret bruger
Registreret bruger
Log ind
Ikke registreret?
Opret ny bruger
Aktiver profil
Læsestof
Guider til affiliatenetværk
 · Adfair
 · Google AdSense
 · TradeDoubler
Bøger om annoncering
Teknik
Bannerrotation
Om websitet
Kontakt
Formål
Nyttige links
eXTReMe Tracker
Forsiden > Guider til affiliatenetværk > Guide til Google AdSense > Alternative annoncer til Google Adsense Du er ikke logget ind - Log ind?

Alternative annoncer til Google Adsense


Alternative annoncer til Google Adsense
Indhold
Præsentation
Annoncer
- Alternative annoncer
Preview-værktøj
Optimering
Google AdSense Alternative annoncer
Google AdSense har ikke altid mulig for at vise relevante tekstannoncer på de sider, hvor du har indsat Google AdSense-koden. I de tilfælde, hvor der ikke er relevante tekstannoncer i forhold til indholdet på dit website, har du mulighed for at vise følgende.
  • Velgørende formål
    Tekstannoncer fra velgørende formål såsom hjælpeorganistationer. Udvælges suverænt af Google AdSense. Du har således ingen indflydelse på hvilke organisationer du reklamerer for.

  • Alternative annoncer (Anbefales)
    Alternative annoncer, som kan være reklamer du finder hos affiliatenetværk, reklamer fra partnerprogrammer eller evt. reklamer for andre sektioner på dit website eller, hvis du ejer flere websites, for dine andre sider. Da reklamer bestående af ren tekst har vist sig yderst effektive i at tiltrække besøgende, anbefales det at vise disse alternative reklamer som tekstannoncer, fremfor traditionelle bannerannoncer. Til at vise tekstannoncer, kan du bruge Tekstannoncer.dk, som er et online værktøj til at styre tekstlinks og tekstannoncer på dit website. Tekstannoncer.dk er opbygget sådan at det let kan integreres med din kode fra Google AdSense.

  • Alternativ farve
    En alternative farve, så annoncepladsen ikke skiller sig ud fra dit øvrige indhold, men derimod falder i et med det. Ved at benytte sig af denne mulighed, går man dog - lige som i tilfældet med velgørende reklamer, glip af indtjening.Partnerprogrammer.dk - Information om affiliateprogrammer og affiliate marketing
© 2005 - 2019 BitnoCom